Alle categorieën

industry News

Home > Nieuws & Blog > industry News

Wat is het U15 Ultra High Efficiency luchtfilter?

Tijd: 2023-07-05 Hits: 18

U15 ultrahoog rendement luchtfilter, ook bekend als U15 ultrahoog rendement luchtfilter of U15 niet-partitie ultrahoog rendement filter, wordt voornamelijk gebruikt aan het einde van de cleanroom. Het gebruikte materiaal is geïmporteerd filtermateriaal of lokale zuiveringsapparatuur. De efficiëntie van het hoogefficiënte filter U15 kan 0.1um-deeltjes filteren om deeltjes groter dan 0.1um in de cleanroom te controleren

Het U15 ultrahoogrendement luchtfilter is gemaakt van ultrafijn glasvezelpapier en andere materialen, met behulp van smeltlijm als afscheider, en gecombineerd met een metalen frame. Met de voordelen van een lange levensduur en eenvoudige installatie is het ontwerp van luchtfilters met ultrahoog rendement gebaseerd op technische principes en wetenschappelijk management. Hun levensduur kan meerdere jaren of langer bedragen en ook het vervangen van filters is heel eenvoudig. Tijdens gebruik demonteert u eenvoudigweg het filter en vervangt u het filterscherm.

Het ultra-efficiënte U15-luchtfilter heeft een lage weerstand en een grote stofcapaciteit en wordt veel gebruikt in industriële cleanrooms zoals halfgeleiders, elektronica, platte beeldschermen, precisiemachines, oppervlaktecoating, ruimtevaart, enz. om de normale werking van productieprocessen te garanderen. en de productopbrengst verbeteren. Het wordt gebruikt in de farmaceutische, medische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, bio-engineering, experimentele veehouderij en andere biologische cleanrooms en creëert een steriele omgeving.

Populaire categorieën