Alle categorieën

industry News

Home > Nieuws & Blog > industry News

Verschillende belangrijke punten die moeten worden gecontroleerd bij de selectie van een stofverwijderingszak

Tijd: 2023-06-28 Hits: 13

Bij een zakfilter zit stof vast aan het oppervlak van de filterzak. Wanneer het stofgas door de stofafscheider gaat, wordt het stof op het oppervlak van de filterzak geblokkeerd en komt het schone gas de filterzak binnen via het filtermateriaal. De kooi in de filterzak wordt gebruikt om de filterzak te ondersteunen, het inzakken van de filterzak te voorkomen en de filterkoek te helpen reinigen en herverdelen. De stof en het ontwerp van de stofverwijderingszak moeten gericht zijn op efficiënte filtratie, gemakkelijke stofverwijdering en duurzaamheid. De keuze van een stofverwijderingszak is belangrijker, wat direct van invloed is op het stofverwijderingseffect. De selectie van een stofzak is voornamelijk gebaseerd op de aspecten gastemperatuur, vochtigheid, chemische eigenschappen van getij, deeltjesgrootte, stofconcentratie, windsnelheid, stofverwijderingsmodus, enz.

Tijdens het stofverwijderingsproces wordt algemeen aangenomen dat wanneer het stof naar het midden van de stofzak wordt geblazen, het midden van de stofzak krimpt om te krimpen, om het effect van het verwijderen van stof te bereiken. Tijdens het blazen en observeren in het oscillogramlaboratorium wordt de luchtkwaliteit van de puls zelfs naar de stofzak gehaast, waardoor de stofzak snel van boven naar beneden trilt en de stofzak van de stoflaag onder wordt geblazen trillingen en druk. Als het te hoog is, is de amplitude te hoog, wat resulteert in stofvliegen, wat leidt tot twee soorten adsorptie. Het is goed voor de injectiedruk met de juiste amplitude om blokken te vormen en te verspreiden.

De grootschalige pulsstofafscheider met lage druk en lange zak is een zeer efficiënte stofafscheider van het droge type. Het is een stofverwijderingsinstallatie die zakfilterelementen van geweven stof gebruikt om vaste deeltjes in stoffig gas op te vangen. vezel Fijne stofdeeltjes worden geraakt door gasmoleculen en veranderen van tijd tot tijd van bewegingsrichting. Omdat de opening tussen vezels kleiner is dan het vrije pad van de Brownse beweging van gasmoleculen, komen stofdeeltjes in botsing met vezels en worden gescheiden; Het werkproces is gerelateerd aan de weefmethode van filtermateriaal, vezeldichtheid, stofdiffusie, traagheid, afscherming, zwaartekracht en elektrostatische actie en de asverwijderingsmethode; Filterdoekmateriaal is de sleutel van zakfilter. Naast de specifieke dichtheid en luchtdoorlatendheid, moet een zak voor hoge temperaturen ook een goede corrosieweerstand, hittebestendigheid en hoge mechanische sterkte hebben.

Populaire categorieën