Alle categorieën

industry News

Home > Nieuws & Blog > industry News

Inleiding tot het galvaniseren van speciale filterzakken

Tijd: 2023-06-30 Hits: 24

Inleiding tot het galvaniseren van speciale filterzakken

De speciale galvanische filterzak is een speciaal filterapparaat dat wordt gebruikt in de galvaniseerindustrie en voornamelijk wordt gebruikt om zwevende deeltjes en vaste onzuiverheden te verwijderen die worden gegenereerd tijdens het galvaniseerproces, waardoor de kwaliteit en proceseffectiviteit van de galvaniseeroplossing worden gegarandeerd. Hieronder volgen enkele kenmerken en voordelen van het galvaniseren van speciale filterzakken:

Sterke corrosieweerstand: Tijdens het galvaniseerproces worden vaak zeer corrosieve chemicaliën en oplossingen gebruikt. Galvanische filterzakken zijn meestal gemaakt van zuur-, alkali- en corrosiebestendige materialen, die langdurig stabiel kunnen werken in ruwe omgevingen.

Hoge filtratienauwkeurigheid: het galvaniseerproces vereist een hoge zuiverheid van de vloeistof, en de speciale galvanische filterzak heeft een fijne filtratienauwkeurigheid, die kleine zwevende deeltjes en vaste onzuiverheden effectief kan verwijderen.

Bestand tegen hoge temperaturen: het galvaniseerproces omvat vaak bewerkingen bij hoge temperaturen, en de speciale galvanische filterzak heeft een hoge temperatuurbestendigheid, die een stabiel filtratie-effect kan behouden in omgevingen met hoge temperaturen.

Goede filtratiestroomsnelheid: het ontwerp van de speciale galvanische filterzak is redelijk, met een groot filtratieoppervlak en een grote flux, die kan voldoen aan de hoge stroomsnelheidseisen van de behandeling met galvanische oplossingen.

Handige vervanging en onderhoud: speciale galvanische filterzakken gebruiken meestal een open ontwerp of losmethode aan de bovenkant, wat handig is voor vervanging en onderhoud, waardoor uitvaltijd en arbeidskosten worden verminderd.

Speciale filterzakken voor galvaniseren kunnen worden aangepast aan de specifieke eigenschappen van galvaniseeroplossingen, procesvereisten en apparatuurspecificaties om te voldoen aan de speciale behoeften van de galvaniseerindustrie. Het kiezen van een geschikte speciale filterzak voor galvaniseren kan het zuiveringseffect van de galvaniseeroplossing verbeteren, de levensduur van apparatuur verlengen en de kwaliteit van galvaniseerproducten verbeteren.

Populaire categorieën