Alle categorieën

industry News

Home > Nieuws & Blog > industry News

Hoe bereken ik het luchtvolume en het filteroppervlak van het F9 zakkenfilter met gemiddeld rendement?

Tijd: 2023-07-06 Hits: 27

Het filtermateriaal dat wordt gebruikt voor het F9 zakfilter met gemiddeld rendement is elektrostatisch materiaal. Vergeleken met traditionele filtermaterialen heeft het een beter filtratie-effect, een sterk ademend vermogen, voorkomt het rondvliegen van stof en kan het aantal keren dat het filterscherm moet worden vervangen, worden bespaard, waardoor de bedrijfskosten worden verlaagd. Vanwege de unieke structurele kenmerken van het zakkenfilter is het luchtvolume groot. Hoe bereken ik het luchtvolume en het filteroppervlak van het zakfilter met gemiddeld rendement?

De berekeningsformule voor het filtratiegebied van het F9 zakkenfilter met gemiddeld rendement is als volgt:

Luchtvolume (m3/u)=breedte * hoogte * 2.5M/s (windsnelheid) * 3600 seconden (1 uur)

Het filteroppervlak van een zaktype medium efficiency filter is afhankelijk van het aantal filterzakken en de lengte van de filterzakken, bijvoorbeeld: 592 * 592 * 20 * 600-6P-F7, de maat van het buitenframe is 592 * 592 * 20 mm, de lengte van de 600 zakken en de efficiëntie is F7. De breedte is over het algemeen 670 mm en het filteroppervlak wordt berekend op 0.8 vierkante meter. Het totale filteroppervlak van de 6 filterzakken bedraagt ​​4.8 vierkante meter.

De berekeningsformule voor het luchtvolume van het middenefficiënte zakkenfilter is als volgt:

Lengte * breedte * windsnelheid * 60=kubieke meter per minuut.

Het nominale luchtvolume moet worden berekend op basis van de windsnelheid. Het normale centrale airconditioningtoevoersysteem is ingesteld op een windsnelheid van 2.5 m/s, zodat we het luchtvolume van het zaktype filter met gemiddelde efficiëntie kunnen berekenen.

Populaire categorieën