Alle categorieën

industry News

Home > Nieuws & Blog > industry News

In welke industrieën kunnen roestvrijstalen filterzakken worden gebruikt?

Tijd: 2023-07-03 Hits: 14

Roestvrijstalen filterzakken verwijzen naar het gebruik van roestvrijstalen materialen zoals draad of plaat. De materialen van roestvrijstalen filterzakken zijn over het algemeen 304 of 316L. In welke industrieën kunnen roestvrijstalen filterzakken worden gebruikt?

Toepassingsgebied RVS filterzakken:

1. Biotechnologie en geneeskunde: transfusie, farmaceutisch water, biologisch productplasma, serum, verschillende farmaceutische tussenproducten, farmaceutische grondstoffen, oplosmiddelfiltratie, CIP-filtratie, fermentatietank, inlaatventilatie van de gistcultuurtank en andere luchtsterilisatiefiltratie.

2. Verf en inkt: latexverf, verfgrondstoffen en filtratie van oplosmiddelen, drukinkt, drukinktfiltratie.

3. Precisie (sterilisatie) filtratie van voedsel en dranken, bier, wijn, fruitwijn, gele wijn, vruchtensap, dranken, zuivelproducten, eetbare oliën, kruiden en andere vloeistoffen.

4. Andere industrieën: diverse vloeistofzuivering en -filtratie in industrieën zoals fijnchemie, petrochemie, elektronica, textiel, bedrukken en verven, papierproductie, enz.

Roestvrijstalen filterzakken zijn geschikt voor het filteren van bepaalde vloeistoffen met een hoog onzuiverheidsgehalte, met een grote stofcapaciteit, lage initiële weerstand en goede brandwerendheid; Lange levensduur, economische betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten; De plaatstructuur is lichtgewicht, gemakkelijk te vervangen, veilig en gemakkelijk te gebruiken door gebruikers; Er zijn gegalvaniseerde frames en buitenframes van aluminiumlegering beschikbaar voor selectie.

Roestvrijstalen filterzakken zijn geschikt voor het filteren van vloeistoffen met een hoog onzuiverheidsgehalte, met een grote stofcapaciteit, lage initiële weerstand en sterke brandwerendheid; Lange levensduur, economische betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten; Lichtgewicht plaatstructuur, gemakkelijke en veilige vervanging, handig voor gebruikers om zelfstandig te werken; Er zijn gegalvaniseerde frames en buitenframes van aluminiumlegering waaruit u kunt kiezen; Niet-standaard apparatuur kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

Populaire categorieën