Alle categorieën

Filter Bag

Home > Producten > Stoffilter > Filter Bag

glasvezel_filter_bag6.1
Geweven filterstof Glasvezel filterzak

Geweven filterstof Glasvezel filterzak


Basis commerciële voorwaarden van glasvezelfilterzak:

Plaats van herkomst Shanghai, China
Merknaam SFFILTECH
Certificering ISO, FDA
punt van het product Filterzak van glasvezel
De minimum Hoeveelheid 10 stuks (1 stuks gratis monster)
Prijs Neem contact met ons op voor een exacte offerte
Packaging Details De binnenverpakking bevindt zich in plastic zakken. De buitenverpakking bevindt zich in karton. Grote volumes kunnen ook aangepaste verpakkingen ondersteunen
Levertijd 7-30 dagen na storting. Volgens de specifieke bestelhoeveelheid. 1-7 dagen voor monster
Laadhaven Shanghai, Ningbo, Qingdao, Lianyungang, Guangzhou, Shenzhen of anderen
Betaalvoorwaarden 30% aanbetaling, saldo TT op exemplaar B/L. Andere betaalmethoden kunnen worden onderhandeld volgens de bestelvereisten
Capaciteit van de levering: 100000pcs / maand
OEM / ODM Ja, we kunnen maatwerk ondersteunen, zoals maat, vorm en materiaal
After-sales services 1 jaar garantie nadat we allebei het fabrieksonderzoek hebben ondertekend, meestal voor deze
Cursusomschrijving

Wat is een glasvezelfilterzak?

Glasvezel geweven vilten zak is een soort filtermateriaal met een redelijke structuur en goede prestaties. Deze filterzak heeft de voordelen van glasvezelweefsel, zoals hoge temperatuurbestendigheid, corrosieweerstand, maatvastheid, minimale rek en krimp en hoge sterkte. Het heeft ook een enkele vezel, driedimensionale microporeuze structuur en hoge porositeit. Vergeleken met andere hittebestendige filterzakken van chemisch vezelvilt, heeft het de speciale voordelen van een lage prijs en een hogere temperatuurbestendigheid. Het heeft een hogere loopweerstand dan gewone chemische vezelfiltermaterialen voor hoge temperaturen.

Glasvezelfilterdoek is gemaakt van glasvezelgaren met een speciale behandeling zoals grafiet, silicium, PTFE-dompeling, zuurafstotende behandeling en andere chemische behandelingen. Het is een ideaal filterdoek tegen hoge temperaturen. De glasvezelfilterzakken worden veel gebruikt in industriële stofschone ruimtes, zakhuizen, luchtvervuiling en waardevolle stofrecyclingtoepassingen enz.

De prestaties en de levensduur van geweven glasvezelfiltermedia variëren afhankelijk van het type garen, de vezeldiameter, de twist, de dichtheid en de weefselstructuur. De invloed van de weefselstructuur op de prestaties van het filtermateriaal is als volgt;

① Slijtvastheid: Plain>keperstof>gesmede korrel.

② Zachtheid: gesmeed graan> keperstof> gewone korrel.

③ Ongeldige verhouding: Gesmede korrel>keperstof>gewone korrel

Prestaties van glasvezel filterzak

1. Goede hittebestendigheid, geschikt voor langdurig gebruik onder een temperatuur onder 280 graden.

2. Goede stofafpelprestaties, laag stroomverbruik voor asverwijdering.

3. De grootte van de glasvezelfilterzakken is veel stabieler, geen vezelkrimp onder de hoge temperatuur.

4. Goede chemische bestendigheid: in hydro-elektrisch zuur, sterk zuur en sterk alkalische omgevingen is het stabieler dan ander filtermedium.

5. Het glasvezelfilterdoek neemt in vochtige omstandigheden geen vocht op.

6. De filterefficiëntie van de glasvezelfilterzak kan meer dan 99.5% bedragen en de stofdeeltjes en verontreinigingen onder de PM2.5 opvangen. Het kan een luchtafgifte van 20 mg en meer bereiken.

7. Hoge sterkte van het glasvezelfilterdoek, ongeveer 3000N / 5 * 20 cm.

Wat zijn de speciale productieprocessen voor glasvezelfilterzakken?

De geweven glasvezelfilterzak wordt gemaakt door glasvezel geweven stof te naaien. De meest traditionele glasvezel geweven filterzakken op de markt hoeven alleen maar te worden genaaid voor gebruik. Echter in complexe werkomstandigheden met bijzondere en hoge filtratie-eisen.

Er kunnen speciale productieprocedures worden gebruikt om de prestaties van filterzakken te verbeteren.

Filterzakken kunnen worden behandeld met schroeien, kalanderen, water- en olieafstotende coating, PTFE-impregnatie en laminering volgens de vraag en configuratie van de klant.

Waarom zou u kiezen voor een SFFILTECH glasvezelfilterzak?

1. Betrouwbare productkwaliteit

SFFILTECH beschikt over 3 productiesoftware en 22 geavanceerde filterzakpatenten om de efficiëntie en kwaliteit van filterzakken te garanderen

SFFILTECH volgt strikt de ISO-standaardproductieprocedure en de voorschriften voor geautomatiseerde productie.

De productiefabriek beschikt over een reeks kwaliteitscontroleprocedures en een team van assisterend personeel voor pre-productie, tijdens productie en postproductie

Indien nodig kunnen voor elke partij producten kwaliteitsinspectierapporten van een extern laboratorium worden verstrekt.

2. Handige en stabiele verzending:

SFFILTECH beschikt over meer dan 20 gloednieuwe machines en apparatuur voor de productie van filterzakken, waardoor het bedrijf in staat is een consistente productie te realiseren.

Stabiele en continue levering en productie. Grootschalige opslag van grondstoffen en accessoires.

Onafhankelijk magazijn biedt een grote hoeveelheid opslagruimte voor verzendingsvoorraad.

Ons bedrijf maakt gebruik van zeer efficiënte transport- en koeriersdiensten.

SFFILTECH heeft meer dan 10 jaar ervaring als fabrikant.

3. Veilig en betrouwbaar betalingsverkeer:

Sinds de oprichting werkt SFFILTECH samen met de meest betrouwbare banken in China, waardoor een veilige geldoverdracht wordt gegarandeerd.

SFFILTECH ondersteunt meerdere betaalmethoden en kan samenwerken met externe banken en ondernemingen om de veiligheid van klantbetalingen te garanderen.

“Integriteit is altijd een van de belangrijkste aandachtspunten van SFFILTECH geweest”

4. Uitstekende pre-sales en after-sales service:

SFFILTECH beschikt over meerdere ervaren verkoopmedewerkers die 24-uurs service bieden.

SFFILTECH kan directe online after-sales ondersteuning bieden, evenals overzeese after-sales services.

SFFILTECH heeft meerdere agenten wereldwijd en vestigingen in sommige regio's die persoonlijk diensten kunnen verlenen.

Hoe controleer ik welke soorten filterzakken geschikt zijn voor het zakhuis?

Wanneer de oude filterzak vervangen moet worden:

Nadat u de filterzak uit het filterhuis heeft gehaald, kunt u enkele metingen en foto's maken en deze naar ons sturen. Met deze methode kunnen we de specificaties van uw filterzak kennen.

Als u ons de monsters kunt sturen, kunnen wij het materiaal en de behandeling van de monsterzak analyseren.

We kunnen een monster voor u maken zodat u binnen een paar dagen kunt testen of het past in uw zakhuis.

Wanneer u een nieuw filtersysteem wilt installeren en advies nodig heeft:

1. We sturen u een configuratie om deze te vullen volgens uw specificaties en omstandigheden zoals temperatuur, chemische inhoud en andere. Nadat u het naar ons heeft teruggestuurd, zullen wij u informeren over welk soort filterzak voor u geschikt is.

2. Onze technici kunnen een online ontmoeting met uw ingenieur regelen of u de configuratie verstrekken op basis van uw vraag.

Wat zijn de voordelen van glasvezelfilterzakken?

Glasvezelfilterzakken worden gebruikt in omgevingen met extreem hoge temperaturen, met uitzondering van basaltfilterzakken en FMS-filterzakken. Het wordt gebruikt in het anti-blaasstofdeeltjesopvangsysteem.

1. Uitstekende hittebestendigheid. De maximale bedrijfstemperatuur van glasvezelfiltermateriaal na chemische oppervlaktebehandeling kan 280 ℃ bereiken, wat zeer geschikt is voor stoffiltratiesystemen. Momenteel en in de toekomst blijft glasvezel een belangrijk filtermateriaal voor hoge temperaturen.

2. Uitbreidingssnelheid met hoge weerstand en lage. De treksterkte is hoger dan die van verschillende natuurlijke en synthetische vezels. Met een reksnelheid van slechts 2% -3%. Deze eigenschap is voldoende om ervoor te zorgen dat de filterzak met een grote aspectverhouding die ermee is ontworpen en vervaardigd, een hoge treksterkte en maatvastheid heeft.

3. Uitstekende corrosieweerstand. Momenteel zijn de veelgebruikte glasvezels die in China worden geproduceerd verdeeld in twee typen: alkalivrij en medium alkalivrij. Alkalivrije E-glasvezels hebben een hoge weerstand tegen water en vochtige lucht en zwakke alkalische oplossingen bij kamertemperatuur. Maar ze zijn niet bestand tegen zuur- en alkalicorrosie met hoge oplosbaarheid. Medium alkalische vezels hebben een goede water- en zuurbestendigheid. Daarom moeten verschillende componenten van glasvezels worden geselecteerd op basis van de geïntroduceerde eigenschappen om betere resultaten te bereiken.

4. Het oppervlak van het glasfiltermateriaal is glad en heeft een lage filtratieweerstand. Dit is bevorderlijk voor de stofverwijdering. Het verbrandt of vervormt niet.

5. Het glasvezelfiltermateriaal is broos. Het is niet bestand tegen buigen en is niet slijtvast. Het vertoont enige vervorming nadat het is getrokken. Glasvezelweefsels zonder chemische modificatiebehandeling van het oppervlak kunnen niet voldoen aan de eisen van filtermaterialen voor hoge temperaturen. Hun prestaties hangen dus grotendeels af van het oppervlaktebehandelingsproces, de formule en de structuur van de stof.

Specificaties

Wat zijn de chemische eigenschappen van glasvezelfilterzakken?

item Filter Type Continue temperatuur Piektemperatuur Weerstand tegen hydrolyse Weerstand tegen zuren Weerstand tegen alkaliën Weerstand tegen oxidatie PH waarde
Glasvezel Glasvezel 280 ℃ 350 ℃ Uitstekend Uitstekend matig Uitstekend 1-14
PP polypropyleen 90 ° C 95 ° C Uitstekend Uitstekend Uitstekend Beperkt 1-14
PE Katoen 150 ° C 150 ° C Beperkt matig Beperkt goed 4-12
Acryl Polyacrylnitril-homopolymeer 125 ° C 140 ° C goed goed matig goed 3-11
PPS Polyfenyleensulfide 190 ° C 200 ° C Uitstekend Uitstekend Uitstekend matig 1-14
Nomex M-Aramide 200 ° C 220 ° C matig matig matig matig 5-9
P84 polyimide 240 ° C 260 ° C goed matig matig goed 3-13
PTFE Polytetrafluorethyleen 250 ° C 280 ° C Uitstekend Uitstekend Uitstekend Uitstekend 1-14

Wat zijn de fysieke en mechanische eigenschappen van glasvezelfilterzakken?

Nr. Materiaal Weef soort Gewicht (9/m2) Luchtdoorlaatbaarheid (cm3 /cm2/s @ 127Mpa) Treksterkte (N/25cm) Finish Aanvraag
Kromtrekken inslag
1 E-glas (T) Dubbele keperstof 760 20 ± 2-5 > 2400 > 2000 PTFE-membraan Cementindustrie: 1. CaO-stof dat ontstaat bij het ontledingsproces van CaCO-stof en dat niet veilig wordt ontleed uit het ruwe cementmeel in de ontledingsoven; 2. Gassen zoals SO, NO, CO, CO, geproduceerd tijdens het calcinatieproces van poederkool voor calcinatie; 3. Het uit de cycloon afgevoerde uitlaatgas bereikt een hoge temperatuur van minimaal 320°C en is droog; 4. Het stof bereikt een dichtheid van 40-130 mg/Nm3, met 90% in een stofdeeltjesdiameter van minder dan 10 uur; met een NO-gehalte van minder dan 250PPm; een NO-gehalte van 100-1700 mg/Nm3; 5. Het CO- en CO2-gehalte fluctueert soms naarmate de poederkool voldoende wordt gebrand;
2 E-glas (T) Dubbele keperstof 760 20 ± 2-5 > 2400 > 2000 PTFE-membraan
3 E-glas (T) Dubbele keperstof 760 ± 20 > 2400 > 2000 PTFE-dompelen
4 E-glas (T) 1/3 keperstof 340 15 ± 2-5 > 1300 > 800 PTFE-membraan + zuurbestendigheid IJzerlegeringsindustrie Kenmerken van de arbeidsomstandigheden van ijzerlegeringen 1. Hoge en aanzienlijk fluctuerende temperatuur van de rook, onstabiele werkomstandigheden 2. Licht en fijn stof, met 90% ferrosiliciumstof in een deeltjesdiameter ≤1 μm 3. Hoge hechting van stof heeft de neiging om veroorzaken stofkoek 4. Het filtermedium moet corrosiewerend en hittebestendig zijn en goede stofreinigende eigenschappen hebben.
5 E-glas (T) 1/3 keperstof 450 15 ± > 2000 > 1000 PTFE-dompeling, silicium en grafiet
6 E-glas Dubbele inslag 550 15 ± > 2000 > 2000 grafiet
7 E-glas Dubbele inslag 550 15 ± 2-5 > 2000 > 2000 PTFE-dompelen + grafiet
8 C-glas Dubbele inslag 550 15 ± > 2000 > 2000 grafiet
9 E-glas+ptfe Dubbele keperstof 820 ± 2 2-5 > 2000 > 2000 PTFE-membraan Afvalverbrandingsindustrie Kenmerken van de arbeidsomstandigheden van afvalverbranding 1. Afval bevat complexe en ernstig schadelijke componenten, met hoge eisen aan de verwerking; 2. Onstabiele temperatuur en hoeveelheid rook, bij een temperatuur tussen 140°C en 260°C 3. Hoge temperatuur van de rook tot 60%, waardoor de zak vast kan blijven plakken 4. De rook bevat stof met een hoge dichtheid tot 50 g/ M3, omdat het licht en fijn is. 5. De rook bevat een relatief hoog gehalte aan bijtende stoffen, waardoor het zuurdauwpunt stijgt
10 Refrasil Dubbele keperstof 760 20 ± > 2400 > 2400 PTFE-dompelen
11 Refrasil Dubbele keperstof 760 20 ± 2-5 > 2400 > 2400 PTFE-membraan
12 E-glas*ptft Dubbele keperstof 820 20 + 2-5 > 2000 > 2000 PTFE-membraan Energie-industrie Kenmerken van de arbeidsomstandigheden van een kolencentrale 1. Relatief hoge stofdichtheid bij de inlaat van de ontstoffingsinstallatie 2. De rook heeft een hoog gehalte aan componenten zoals SO2, NO, O2, O3, die een sterk destructief effect hebben op het filtratiemedium 3. De hoeveelheid rook wordt blootgesteld aan aanzienlijke fluctuaties met de veranderingen in het steenkooltype en de belasting van de elektriciteitsopwekking 4. De filtratiesnelheid is over het algemeen ongeveer 1.0, de stofreiniging wordt meestal uitgevoerd door middel van gepulseerde stofreiniging of roterende terugblaas
13 Refrasil Dubbele keperstof 760 20 ± > 2400 > 2000 PTFE-dompelen
14 Refrasil Dubbele keperstof 760 20 ± 2-5 > 2400 > 2000 PTFE-membraan
15 Refrasil Dubbele keperstof 760 20 ± > 2400 > 2000 Zure weerstand
16 Refrasil Dubbele keperstof 760 ± 20 2-5 > 2400 > 2000 PTFE-membraan + Zuurbestendigheid
17 E-glas (T) 1/3 keperstof 480 15 ± > 2000 > 1200 Zure weerstand Chemische industrie Kenmerken van de arbeidsomstandigheden in de chemische industrie 1. Met een hoge initiële dichtheid is carbon black een stof op nanoschaal met een kleine deeltjesdiameter, soortelijk gewicht en sterke hechting. 2. De werktemperatuur van het hoofdfilter ligt tussen 270°C en 280°C, die van het afvalfilter ligt rond de 250°C. 3. De olievoorverwarmer heeft een werktemperatuur >350°C, ongeveer 400°C, wat koeling door waternevel vereist, terwijl er met een grote hoeveelheid CO, SO2, SO3: in de rook zwavelzuur ontstaat. . 4. Er is sprake van brandbaar en explosief gas, met een grote hoeveelheid waterdamp, en 1 ton versproeid water kan 1600 m3 waterdamp produceren. 5. Inlaatdruk 200 Pa, uitlaatdruk 3,500-4,000 Pa, tegenblaasdruk 5,000 Pa
18 E-glas Dubbele twijfel 550 15 ± > 2000 > 2000 grafiet

Wat zijn de conventionele maat- en gewichtsparameters van glasvezelfilterzakken?

Dikte (mm) Diameter (mm) Lengte (mm) Gewicht (g/㎡)
1 2.2 ~ 120、130、150、160、180、230、250、300 2000、3000、5000、6000、7400、8000、10000 350、480、550、760、820
Meest gebruikte afmetingen 150mm*1500mm、133mm*2000mm、133mm*2500mm
Meest gebruikte gewicht 550g, 760
Wij kunnen de diameter, lengte en gewicht voor u aanpassen
Aanvraag

In welke industrieën worden glasvezelfilterzakken gebruikt?

Het kan lange tijd worden gebruikt onder de hoge temperatuur van 240 ℃, en de temperatuurbestendigheid in korte tijd kan 280 ℃ bereiken. Het wordt veel gebruikt bij de hogetemperatuurrookgasfiltratie van staal, cement, energie, non-ferrometalen, afvalverbranding, asfaltbetonmenging, chemische industrie en andere industrieën. Het is geschikt voor stofverwijderingsmethoden met puls- en hogesnelheidsterugblazen. Het is het meest gebruikte filtermateriaal voor zakfilters op hoge temperatuur.

Excel

De cementindustrie

Cementoven karakter

Cementgrondstof in de ontledingsoven wordt niet volledig afgebroken tot caco3-stof

Samen met CaO stof ontstaat er tijdens de ontbinding van de caco3

Voor het verbranden van poederkool die ontstaat bij het verbrandingsproces so2 nox co co2 en andere gassen

Oventemperatuur uitlaatgas uit de cycloon uit meer dan 320 graden drooggas

Stofconcentratie met een stofdeeltjesgrootte van minder dan 10 µm was verantwoordelijk voor meer dan 90%

Soms fluctueert het co-gehalte afhankelijk van elk van de verbranding

(1) Afvalverbrandingsinstallatie. Het kan rookgas met hoge luchtvochtigheid, hoge temperatuur en hoog watergehalte, sterke chemische corrosief en stof met een hoge viscositeit zuiveren. De behandeling van PTFE-filterzakken, vooral de behandeling van medische benodigdheden en huishoudelijk afval, kan de problemen oplossen van verbrandingshuizen met hoge temperaturen, huizen met stofpasta met hoge viscositeit, huizen met chemische corrosie, enzovoort.

(2) Zuivering van industriële rook en stof in ketels van elektriciteitscentrales die steenkool met een hoog zwavelgehalte verbranden met zure, alkalische en corrosieve chemische gassen; PTFE-filterzak heeft voornamelijk de voordelen van een niet-klevende zak, gemakkelijke stofverwijdering, kleine loopweerstand van apparatuur, lange levensduur enz.

(3) Rookgaszuivering van hoogovengas in ijzer- en staalsmelterijen. PTFE-filterzakken worden voornamelijk gebruikt om het corrosieprobleem op te lossen dat wordt veroorzaakt door chemische gassen zoals hoge temperaturen, hoge luchtvochtigheid, pastazakken onder het dauwpunt en zwavel bij hoge temperaturen.

Specifieke toepassingen van stoffilterzakken in diverse werkomstandigheden:

Waar moet de filterzak in elke industriële installatie worden geïnstalleerd?

Toepassingsgebied voor filterzak Cementfabriek:

Breken, slijpen, kolenmalen, materiaaltransport, stofverwijdering op de bovenverdieping van het magazijn, slijpen van ruw metaal, cementslijpen, verpakken.

Metallurgische installaties:

Elektrische ovens, hoogovens, ontzwavelingsovens, inductieovens, gieten, zandstralen, vatovens.

Energiecentrale:

Materiaaltransporteur, rook(poeder)stofbehandeling, vliegasopslag.

Aluminium fabriek:

Stomerijtoren met gefluïdiseerd bed, stomerijtoren met venturijet, koolstofstof, anodevermaling, elektrolytisch aluminiumproductiestof.

Voedselplant:

Wervelbed-stomerijtoren, venturijet-stomerijtoren, zelfbakkende stomerijtoren, koolstofstof.

Voedsel/farmaceutische fabriek:

Additieven, droogsectie, meel-/graanverwerking, suiker- en pesticidetabletten, verpakking.

Chemische planten:

Kunststofvezels, harsen, banden/rubber, verkooksing, bleekpoeder, verpakking.

Elke plant heeft verschillende filterzakken. Voor meer details hebben wij het configuratiebestand waarmee u de juiste filterzak kunt selecteren. Of u kunt ons rechtstreeks bezoeken, wij zullen u onze hulp en begeleiding bieden.

ONDERZOEK