Alle categorieën

Agent

Home > Nieuwsbrief > Agent

Welke diensten kunnen wij leveren

Nu beschikt Sffiltech over een overvloed aan technische kracht, een perfect verwerkingssysteem en een goede after-sales service. We leren van binnenlandse en buitenlandse geavanceerde technologie, combineren we met de marktvraag en brengen onze voordelen in het spel om voortdurend nieuwe filterzakken te ontwikkelen, zoals sterfilterzakken, sterfilterkooien, speciaal gemaakte filterzakken, enzovoort. Deze worden veel gebruikt in allerlei soorten zakkenhuizen, zoals de cementindustrie. Van toepassing op de mijnbouw-, kalksteen-, cement-, ijzer- en staalindustrie, levering van aluminiumoxide, elektrolytisch aluminium, productie van non-ferrometalen, houtverwerking, voedselverwerking en apotheekindustrie. gas met lage oxidatie uit kolenketels, afvalverbranding, metaalsmelterijen en chemische industrieën, asfalt, productie van non-ferrometalen, keramiek, glasindustrieën, Kilin in cementfabrieken en hoogovens in staalfabrieken, corrosief gas, zoals chemicaliën, metaal smelten, afvalverbrandingsindustrieën, cementovens en kolengestookte ketels, hoog corrosief gas en hoge temperaturen, zoals de chemische industrie, kolengestookte ketels, afvalverbrandingsindustrie en de productie van non-ferrometalen. Wij heten oude klanten van harte welkom met integriteit en oprechtheid , gericht op het verkennen van nieuwe markten op basis van kwaliteit.

Wereldwijde markt

Shanghai sffiltech co., ltd. (shanghai filterbag fabriek co., ltd.) was al meer dan 10 jaar actief op dit gebied van filterzakken. Met meer dan 20 jaar fabriekservaring en exportervaring zijn we deze jaren altijd de beste keuze voor de inkoop van buitenlanders. SFFiltech wordt ook een beroemd merk op internet.

Sffiltech woont Filtech bij van 2006 tot vandaag en andere gerelateerde filtratietentoonstellingen. We doen ons best om filterzakken, filterkooien en gerelateerde filters van hoge kwaliteit aan te bieden voor al onze langetermijnpartners.

U kunt alle exportgegevens verkrijgen uit onze aangepaste exportgegevens, met een exportlijst van meer dan 20 pagina's, export naar meer dan 50 landen en bijna elke dag bestellingen, zelfs 8 bestellingen op één dag, Sffiltech wordt populair en populair bij buitenlanders.

Ons doel is om alle buitenlanders te helpen de juiste filters in China te vinden en 100% verantwoordelijkheid te nemen voor elke bestelling voor onze samenwerkende klanten.

Laten we samen zijn voor een beter milieu in de wereld. We zullen in de toekomst steeds beter worden.

50+ exporterende landen en regio's

Producten zijn geleverd aan meer dan 50 landen en regio's over de hele wereld

Werk met ons samen
Nieuwsbrief

Populaire categorieën